Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV . Това написа  в

...
Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV . Това написа  в
Коментари Харесай

Никита Михалков:  Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV

Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV. Това написа  в формалния си телеграм канал „ Бесогон “ съветският режисьор, ръководител на Съюза на кинематографистите на Русия и национален актьор Никита Михалков. Той е бил квалифициран, че каналът му ще бъде блокиран и от дълго време е трансфериран на съветски запаси.

„ Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV “, удостовери Михалков.

„ Като се има поради какъв брой остри, неуместни и даже страшни за груповия Запад бяха тематиките, които повдигахме в изданията си в продължение на доста години, изненадващо е, че успяхме да оцелеем в този YouTube по този начин дълго “.

Директорът напомни още, че повече от година е със наказания.

„ Ние, несъмнено, се подготвихме за такива спазми на Запад. И сме подготвени “, добави той.

„ Ако мислят по този метод да удушат истината, няма да съумеят. Всичко, което се пробват да подтиснат, най-после звучи по-силно “. Написа Михалков.

„ Ще продължа да споделям истината, моята истина, която може да не знам, само че несъмнено диря. “

Директорът добави, че каналът от дълго време е минал към вътрешни запаси.

„ Ние от дълго време преминахме към нашите съветски запаси, тъй че не се тормозете и продължете да гледате BesogonTV “, добави Михалков.

Епизоди от авторската стратегия на Никита Михалков „ БесогонТВ “ можете да гледате в телеграм канала „ БесогонТВ “, на уеб страницата на „ БесогонТВ “ и в канала „ БесогонТВ “ в Rutube.

Проектът Besogon TV е основан през март 2011 година във формат на видео блог. Във видеоклиповете си режисьорът дава отговор на въпроси на феновете и разисква настоящи тематики. Впоследствие стратегиите на Besogon TV бяха излъчени по телевизионния канал Rossiya-24.

Източник: ТАСС,  Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР